Thilly Ruinen

Paranormale therapie voor mens en dier.

Blog

Ik krijg enorm veel vragen van mensen. Over hoe ik de dingen waarneem, het "paranormale" de zin en onzin erover, de mogelijkheden, HSP, bestaan geesten echt, het hiernamaals, levensvragen tijdens de consulten met de dieren, wat een dier nu wel en niet denkt of hoe die de wereld waarneemt.


Dat kun je straks allemaal lezen in mijn blog. Met regelmaat zal ik een artikel schrijven over verschillende onderwerpen. Veel informatie, wordt alleen betaald gegeven, dan moet je een dure workshop of cursus volgen, terwijl misschien maar een gedeelte ervan je interesse heeft. Ik ben een voorstander van het delen van informatie.


Dus ook, leuke oefeningen waarmee jezelf aan de slag kunt, kleine korte duidelijke cursussen hoe je moet wichelroede lopen, wat je kunt waarnemen en er mee kunt, dingen die veel voorkomen bij dieren als probleem (bijvoorbeeld voedingsallergie) en wat je er dan zelf mee kunt komen erop te staan.


Je kunt ook mailen als je een vraag hebt, waarover je meer zou willen weten, dan schrijf ik daar een artikel over op mijn blog. Op mijn FB pagina kun je ook lezen als er een nieuw artikel is geplaatst of leuke info die mijn interesse heeft.

Contact gegevens

Praktijk voor paranormale therapie
Thilly Ruinen

Stroomdal 7
8332KG Steenwijk
Tel: (+31)0521 750 260 ('s avonds tussen 7 en 8 uur)
E-mail: info@thillyruinen.nl

Relevante links

Stichting Djimba-Imba
Stichting Lighttools For Oneness
Hans Amelsbeek
De Zonneschakel
Paranormaal Praktijken

Thilly Ruinen 2016