Thilly Ruinen

Paranormale therapie gespecialiseerd in dieren.

Over Thilly

De praktijk voor paranormale therapie bestaat sinds 2002. Thilly Ruinen heeft altijd zelf huisdieren gehad met een "rugzakje" en werkervaring met veel verschillende dieren o.a. honden, katten, paarden, koeien en varkens.

Na veel uiteenlopende opleidingen en cursussen vond ze haar plek bij de HBO opleiding voor paranormaal therapeut bij het HJBC in Utrecht. Inmiddels heet het HJBC het Instituut CAM. Deze opleiding wordt door alle beroepsverenigingen op dit vakgebied erkent.

Ook is Thilly sinds 2011 ambassadeur van Stichting Djimba.

Dieren

Het HJBC was gericht op het behandelen van mensen. Na de start van de praktijk, kreeg Thilly echter steeds meer vraag naar een consult voor een huisdier. Dit bleek haar zo goed te liggen, dat ze zich is gaan specialiseren in dieren. Een groot voordeel is dat zij paranormaal op afstand kan werken, en het dier dus niet vervoerd hoeft te worden.

Kennis

Thilly volgt regelmatig nieuwe cursussen en lezingen, en het laatste nieuws die een raakvlak hebben met haar werk (zoals andere alternatieve geneeswijzen, geesteswetenschappen. medische kennis en dieren) om kennis bij te spijkeren en up to date te houden. Ook spreekt zij Engels en Duits.

Lees meer

Contact gegevens

Praktijk voor paranormale therapie
Gespecialiseerd in dieren
Thilly Ruinen

Stroomdal 7
8332KG Steenwijk
Tel: (+31)0521 750 260 ('s avonds tussen 7 en 8 uur)
E-mail: info@thillyruinen.nl

Relevante links

Stichting Djmba
Lighttools For Oneness

Thilly Ruinen 2020