Thilly Ruinen

Paranormale therapie voor mens en dier.

Meer uitleg over consulten

Overleden dieren Het overlijden of in laten slapen van uw dier, kan een hele traumatische gebeurtenis zijn.


Veel mensen twijfelen of ze het nu wel goed hebben gedaan, niet te vroeg, of juist te laat. Of zien continu in gedachten, bij een fataal ongeluk, het beeld van hun dier, wat wellicht eenzaam en ellendig is gestorven en kunnen dit geen plek geven.


Een consult over uw overleden dier, kan dan zeer helend werken en u een duidelijk beeld geven, hoe de laatste uren zijn beleeft door uw dier, de gevoelens en vooral, hoe het nu met uw dier in de "dierenhemel", sferen, het hiernamaals, hoe u het maar benoemt, is. Bij wie het dier is, wie nu voor hem of haar zorgt, de omgeving waar uw dier is enz. Vaak zijn deze beelden zeer herkenbaar voor u als baasje en wordt hiermee het traumatisch beeld opgelost en kan het rouwproces eindelijk zijn voortgang vinden en er vrede worden gevonden met het verlies van uw dier.


Consult voor uzelf Behalve een consult voor uw dier, kunt u ook een consult nemen over uzelf.


Voor medische problemen, moet u eerst een arts hebben geraadpleegd.


Tijdens een consult voor een dier, komen vaak tijdens het gesprek ook persoonlijke issues en levensvragen van de baasjes naar boven. Of ervaringen of gevoelens die men niet kan duiden en waarover je niet kunt praten met andere mensen, omdat men dat gek zal vinden.


Ook hiervoor kunt u bij mij terecht. Een goed gesprek met een paranormaal therapeut, voor uzelf, kan nieuwe en verhelderende inzichten opleveren en weer een opening, om verder te kunnen.


Terug