Thilly Ruinen

Paranormale therapie gespecialiseerd in dieren.

Hoe is de praktijk ontstaan?

Ik ben begonnen als hovenier en werkte op freelancebasis op een biologisch-dynamische fruitkwekerij. Naast de kwekerij hielp ik mee op een kleine stal met IJslandse paarden en Fjorden, waar ik leerde paardrijden volgens "die leichte reitweise" en door de jaren heen ook ervaring opdeed met verschillende trainingsmethodes en rijstijlen, zoals TTouch, Centered Riding, Connected Riding, Natural Horsemanship, dressuur, inrijden van paarden en mennen. Ook sprong ik in bij andere biologische bedrijven in de tuinbouw, kaasmakerij en veeteelt.

Na mijn opleiding voor sportmasseur, met de applicatie Blessurepreventie, en de opleiding voor doktersassistente, heb ik verder verschillende cursussen gedaan ter aanvulling hiervan, zoals voetreflexologie, Fen Shui, aromatherapie, werken met bloesemremedies en de wichelroede.

Paranormale therapie

Uiteindelijk vond ik mijn thuis bij het volgen van de HBO opleiding voor paranormaal therapeut bij het voormalig HJBC, dat is nu het Instituut CAM,  te Utrecht. Ik heb bij verschillende paranormaal therapeuten met verschillende disciplines stage gelopen (zoals chakra therapie, pendelen, genezing op gebied van psychische aandoeningen enz).

Wichelroede

Om ons heen bevinden zich altijd verschillende energieën (stralingsgolven van verschillende oorsprong) die op ons werkzaam zijn. Veel mensen nemen dit ook lichamelijk waar.

Verstoringen op dit gebied kunnen het welbevinden beïnvloeden en andere ongewenste energieën aantrekken of natuurlijke energieën versterken (entiteiten, zoals "geesten", natuurwezens, overgebleven restenergieën van eerder gebeurtenissen enz).

Veel verschillende energieën neem ik dan ook letterlijk met mijn lichaam waar, maar om nauwkeuriger te kunnen bepalen hoe, wat en waarom heb ik mij bekwaamd via meerdere cursussen in het wichelroede lopen. Met dit instrument kun je duidelijker en preciezer energieën meten.

In combinatie met mijn paranormale vermogen kunnen zo ongewenste energieën in een omgeving, waar mensen of dieren last van ondervinden (in het breedst mogelijke vlak) worden opgespoord, verwijderd en de harmonie worden hersteld.

Terug